Recenze k The Unforgiving

26.03.2011 · 16:08

4d7b8170b5849-thumb.jpgVčera bylo konečně vydáno tolik očekávané album. A začínají se pomalu objevovat recenze. Některé chválí, jiné kritizují, v jiných je cítit nadšení a nebo také vztek…kde se to zatracené CD toulá! Ale k věci. Dnes jsem objevila zajímavou recenzi v podobě dialogu na TU. Přečíst si ji můžete zde . Pokud i vy jste napsali vlastní recenzi nebo narazili na nějakou zajímavou, neváhejte se pochlubit!

Také bych ráda připomněla, že se blíží duben a vydání dubnového čísla SPARKu, kde bude velký materiál o WT! Takže hlídejte trafiky!

Dark Knight (30.03.2011 · 09:54)

To máš individuální...pro mě např. Nightwish ožili rokem 2007, kdy je každý zatratil...nikdy se nikdo nezavděčí všem.

na.rany (30.03.2011 · 09:21)

WT se znovu posouvají ,pro mně už zašli daleko.Snad 10 krát jsem CD poslouchal a ne ne ne .WT pro mne končí r.2010.

Vejva www (30.03.2011 · 09:16)

Omlouvám se, že se adresa nezobrazila, teď už by to mělo být ok :-)

Vejva (30.03.2011 · 09:15)

Ahoj, taky jsem sesmolila takovej amatérskej...no zkrátka svůj názor na nové album, založila jsem si novej blog a tam je, plus anketa jaká písnička se vám z něj nejvíc líbí, vím, že to asi budete považovat za spam, ale byla bych ráda, kdyby tam někdo z vás taky napsal názor, jak na písničky tak i jestli máme podobné názory atd... A hlasoval, ať chudáci WT nejsou na mém blogu opuštění.

Děkuju moc

Dark Knight @ (30.03.2011 · 07:36)

No...první teda rozhodně není ;-) Ale jinak je docela dobrá.

Karel Infeld (28.03.2011 · 16:11)

První česká recenze na The Unforgiving: »link»

Vejva (27.03.2011 · 22:50)

U mě vede písniček víc, moje úplně nej jsou Sinéad, aby taky ne, pak Shot in the Dark, Faster, In the middle of the night, Fire And Ice, Lost... no asi bych vyjmenovala většinu alba takže to nemá moc smysl, snad jediná kterou moc nemusím je Murder, nějak mi hudebně úplně nesedla, ale ostatní super...

Markéta (27.03.2011 · 21:58)

Těžko si vybrat jednu skladbu,všechny mají něco do sebe.Možná Iron,z pomalejších Stairway to the skies,Fire and ice....

Dark Knight www (27.03.2011 · 19:55)

Hlavně že ty jsi svůj názor na album na pěti stranách vyjádřila, viď? ;-) Sinéad je asi pro většinu posluchačů nejlepší písní alba, ono se ani není čemu divit, ale jak píše pP, Shot in the Dark ocení málo lidí, což mě mrzí.

pP (27.03.2011 · 18:19)

last dance je taky pekna, trosku jsem na ni zapomnel, nemam ji u alba ... prekvapuje me, ze celkem malo lidi docenuje Shot in the Dark, pritom ma uzasny a jedinecny zvuk a na samplech me zaujala jednoznacne nejvic

Vložit další komentář: