Recenze k The Unforgiving

26.03.2011 · 16:08

4d7b8170b5849-thumb.jpgVčera bylo konečně vydáno tolik očekávané album. A začínají se pomalu objevovat recenze. Některé chválí, jiné kritizují, v jiných je cítit nadšení a nebo také vztek…kde se to zatracené CD toulá! Ale k věci. Dnes jsem objevila zajímavou recenzi v podobě dialogu na TU. Přečíst si ji můžete zde . Pokud i vy jste napsali vlastní recenzi nebo narazili na nějakou zajímavou, neváhejte se pochlubit!

Také bych ráda připomněla, že se blíží duben a vydání dubnového čísla SPARKu, kde bude velký materiál o WT! Takže hlídejte trafiky!

JaneDoe @ (31.03.2011 · 17:03)

Hopi: WT měli určitý rozpočet a rozhodli se víc investovat do filmů, než do klipů. Díky jim za to, ty filmy jsou dokonalé, hlavně Triplets.
Ale osobně klip k Sinéad miluju, spojení disco tanečků a krve na obličeji je hodně originální :) V tom klipu ukázali, že se toho vážně nebojí- ať si říká, kdo chce co chce, bude to "šílené" a buď se to líbit bude nebo nebude.

Hopi www (31.03.2011 · 00:10)

Ona Sinead je některými metalisty zatracována :-) Mně osobně se líbí, ale já hudbu nerozlišuju podle žánrů. Ale videoklip je docela otřes. Ony asi všechny nové videoklipy za moc nestojí. Docela mě zajímá jak bude vypadat příští album.

JaneDoe @ (30.03.2011 · 22:57)

Dark Knight: "Hlavně že ty jsi svůj názor na album na pěti stranách vyjádřila, viď?"

Neřekla bych, že by platilo, že čím delší recenze, tím lepší. Občas stačí pár trefných slov. S větším rozsahem se spíš zvyšuje riziko, že se tam vkrade nějaká "hláška".

Pro mě to Zlatokopky a Emo hymna taky zabily, stejně jako to bylo u Markéty. Vysvětlení, že je WITE o emocích ("darkest emotions") a tudíž je emo, je trošku zvláštní. Přemýšlím, ve kterých WT písních ty "dark emotions" nejsou...

Jinak, album ještě nemám zas tak moc naposlouchané, abych řekla, které písně se mi líbí nejvíc, čekám, až mi přijdou CD. Ale mrzí mě, že se lidem na tom albu nelíbí právě WITE, na druhou stranu jsem ráda, že je populární Sinéad. Čekala jsem, že bude tahle píseň "tvrdými metalisty" akorát slepě zatracovaná kvůli žánru. Tohle mě potěšilo.

light Within dark (30.03.2011 · 21:24)

Děkuju moc :)

JaneDoe @ (30.03.2011 · 20:50)

K těm bonusům- německá verze alba obsahuje píseň The Last Dance.

ash.vra (30.03.2011 · 18:08)

Já dneska sháněla CD v Olomouci a prej vyprodáno. Tak snad zase zítra :(

dejv @ www (30.03.2011 · 16:47)

Nejlepší asi bude mrknout přímo do sekce diskografie, třeba na iTunes verzi: »link»

light Within dark (30.03.2011 · 16:39)

Ahoj. No tak musím říct, že tohle je první album, který jsem si koupila, a vůbec nelituju :D bomba-co jiného bych taky od WT čekala? ;) mohl by mi někdo pls napsat, jaký jsou ty bonusový písničky, co na normálním nejsou? já to někde viděla, ale zapomněla, kde :) děkuju

Dark Knight (30.03.2011 · 13:43)

Myslím si, že tady udělá hodně výhodná smlouva s iTunes ;-)

Hopi (30.03.2011 · 11:05)

Je to moc popové, ale je to fajn. Jen by mě zajímalo proč dali 3 bonusové písničky pouze k prodeji jako mp3. Aspoň do special edition je mohli šoupnout. Nebo chtějí aby se kupovala Japan edition i mimo Japonsko :-D

« Předchozí 1 2 3 Další »

Vložit další komentář: