Musicserver recenzuje Black Symphony

01.12.2008 · 21:10

Po předchozí recenzi webzinu Music:Pioneer tady máte další, která vás určitě potěší více… Tentokráte zrecenzoval Černou symfonii kapely Within Temptation webzin MusicServer.cz .

Jaké jsou komentáře na tuto recenzi?

Music:pioneer (28.01.2009 · 14:00)

Dee: v tom případě neexistuje na světě jediná recenze. Neznám totiž žádnou opravdu objektivní. A než se snažit o částečnou a lživou objektivitu, jsme otevřeně subjektivní a ANO, prezentujeme samozřejmě jen náš názor. Toto byl test tolerance fanoušků kapely WT. A výsledek testu: nic moc.

Dee (16.01.2009 · 18:21)

Music:pioneer > neobjektivní recenze není žádná recenze. Je to jen váš názor... Snad nečekáte, že s vámi na fan stránkách nějaké skupiny bude někdo souhlasit. Spíš to na mě působí, že tenhle druh hudby (i když se do mě za to navezete, budu tomu tak říkat) nemáte vůbec v lásce... To se to pak lehko kritizuje...

Music:pioneer (05.01.2009 · 23:24)

Music:pioneer je sonda stará rok a 2 měsíce, kdy jsem ji vypustil, aby právě tímto neobjektivním způsobem rozbíjela mnohá klišé a s dávkou zdravého sebevědomí nadělala vrásky všem zapšklým a zabedněným hlavám :) Je to namyšlená sonda, ale co už s ní ... snad jen toto: kdo na to nemá, ten ji nesleduje! Stay tuned! Bye

Phoenix @ (05.01.2009 · 20:44)

Music:pioneer - Kolik je Vám let? Mě Vaše recenze teda určitě nenaštvala. Spíše pobavila. Nicméně ruku na srdce - moc objektivní nebyla. Mimochodem, nemáte někde recenzi na Pearl Jam? Rád bych si přečetl.

sharon (20.12.2008 · 23:19)

tahle recenze myslim vystihla cele dvd :) kdyz sem vydela prvni ukazku s dvd /our solemn hour/ vazne mne to stahlo a citila sem se jako bych tam bila :) a urcite mi behal mraz po zadech a bila sem od stesti bez sebe :D

sharon (20.12.2008 · 23:10)

WT maji na svoji officialni strance prani k vanocum jestli to chce nekdo prelozeni mam to na blogu :)
anggells.blog.cz

Clara (19.12.2008 · 19:46)

Music:pioneer: "Díky vám budu mít o kus vysmátější Vánoce, přeji stejně veselé sváteční chvíle i vám ;-)" Nápodobně :-D:-D

Music:pioneer (19.12.2008 · 13:36)

Clara: pro rány boží, ještě jeden takový výlev a příště budu recenzovat každou desku navíc speciálně pro tebe, aby byla dostatečně neuvěřitelně překrásná.

Jinak ta recence je fakt překrásná, nemám slov. A hlavně je pravdivá, protože tenhle placatý podtácek hezky chválí.
V podstatě jsem rád, že jste spokojení s touhle recenzí, protože to vysvětluje, proč vás ta moje tak strašně naštvala :-D

Díky vám budu mít o kus vysmátější Vánoce, přeji stejně veselé sváteční chvíle i vám ;-)

Sparkling Angel (06.12.2008 · 23:38)

s touhle recenzí jsem byla spokojená :D
jo a další recenze...
»link»

»link»

Radek (04.12.2008 · 11:29)

Přesně tak,perfektně napsaný.Je vidět že slečna která tu recenzi psala má skupinu určitě ráda.

« Předchozí 1 2 Další »

Vložit další komentář: