"Černou symfonii" recenzuje webzin Music:Pioneer

29.11.2008 · 16:04

Určitě jste už všichni viděli a slyšeli poslední koncertní DVD Within Temptation a proto nyní přichází na řadu jeho recenze…

S jednou takovou recenzí přichází i webzin Music:Pioneer . Po jejím přečtení musím říct, že se autor do nového DVD řádně opřel a vyjádřil nahlas svůj názor. Udělejte si obrázek sami a čtěte na stránkách webzinu .

Své názory na tuto recenzi zanechejte v komentářích…

Mystery (01.12.2008 · 14:28)

Ts, tohle ,mně teda vážne trochu namíchlo. Prej Sharon a její stupidní pohyby... Ty pohyby k Sharon neodmyslitelně patří, chtěla bych vidět, jak by se publikum tvářilo, kdyby je tam Sharon neudělala. Ale myslím, že pán nějaký velký fanoušek WT asi nebude , když za 1. 90% jejo recenze bylo negativní a za 2., když udělalal chybu v názvu skladby Stand my Ground a napsal "Stay my Ground" :-)

Sparkling Angel (01.12.2008 · 00:16)

já sem teda zatím četla na Blask Symphony jenom pozitivní recenze....třeba že dokáží udělat lepší show jak NW....
»link»

Clara (30.11.2008 · 17:43)

Proč pán recenzuje něco co se mu viditelně nelíbí? To ty dvě hodiny strávené sledováním DVD protrpěl jen kvůli tomu, aby napsal tohle? Vtipálek :-D:-D:-D

Uznávám, Sharonin hlas chvílemi opravdu nic moc, ale není se čemu divit, když byla po nemoci. Naopak bych jí vyzdvihla, že zpívala krásně, i když byla po nemoci!
Další věc- samozřejmě, že tam mimo hudbu šlo hlavně o show- projekce,pyrotechnika atp.- co je na tom špatného?

Mě osobně se víc líbí 2. koncert- v Beursgebouw.
Ten ovšem pán raději nerezencoval, asi by totiž neměl co kritizovat. :-D

Zuzka @ (30.11.2008 · 11:50)

Já ještě dvd nemám, dostanu ho až na Vánoce, takže zatím nemůžu moc posuzovat, ale už teď můžu říct, že 90% této recenzce jsou pěkné kecy, protože z toho, co jsem viděla na youtube se mi líbilo úplně všechno. Sice jsem těch klipů viděla jen pár, ale tomu typkovi, co napsal tu recenzi, nevěřím ani slovo.

inquite @ (30.11.2008 · 10:59)

Toho kretena co to napsal bych zabil, koncert byl uzasnej se vsim vsudy. Intro bylo taky skvele ale to by to nesmel byt autor idiot pro ktereho kde neni zpev je nuda. Sharon ma nadhernej hlas a celkem ji omlouva ze byla po nemoci a tedy falesne nespivala ani nahodou no. Nemam slov na tohoto recenzistu !

Luska (30.11.2008 · 10:47)

odpodlahy to vzal ale že Sharon vyje tak to je na mě moc

Radek (30.11.2008 · 10:46)

Tak ten mě teda pěkně nasral,ikdyž každej má právo na vlastní názor.Jediný sčím jakš takš souhlasím je ta část o Keith Caputovi,nějak tam nezapadl,všichni byli perfektně oblečeni jak se na takovou show hodí,akorát Keith si odskočil v teplácích v kterých ráno venčil psa :-)

Ayreas @ (30.11.2008 · 02:08)

:-) Mno, co k tomu dodávat že? :-) Redaktor to vzal pěkně od podlahy :) Jen se obávám, že né moc objektivně ;)

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »

Vložit další komentář: