"Černou symfonii" recenzuje webzin Music:Pioneer

29.11.2008 · 16:04

Určitě jste už všichni viděli a slyšeli poslední koncertní DVD Within Temptation a proto nyní přichází na řadu jeho recenze…

S jednou takovou recenzí přichází i webzin Music:Pioneer . Po jejím přečtení musím říct, že se autor do nového DVD řádně opřel a vyjádřil nahlas svůj názor. Udělejte si obrázek sami a čtěte na stránkách webzinu .

Své názory na tuto recenzi zanechejte v komentářích…

Music:pioneer (09.12.2008 · 09:21)

Clara: pardon, budu Vám tedy vykat, děvče.
To all: Jak napsal Karlos, proč bych měl sakra recenzovat jen to, co se mi zrovna líbí?! Abyste si nemysleli, že jsem takový vrah kinder-metalu, uvedu dva příklady, které jsem dříve recenzoval:
1. Staré desky Apocalypticy mám dost rád, nové mi už moc nesedí, ale přesto dostalo jejich nové DVD 10/10!!!
2. Staré desky Nightwish mám rád, nové už moc nemusím, ale přesto jejich poslední DVD dostává v klidu 9/10
Jen ti WITHIN to prostě přehnali a jejich koncert je zvrtaný. Na jednu stranu dokonaly, ale zároveň úúúplně umělý a odosobněný. A to fakt nesnáším. Problém s tím ale nemám.

karlos (08.12.2008 · 22:25)

já tedy tady ty názory nechápu.... kdo přišel na to že recenzi píše jen fanoušek té určité skupiny?????????? rezenci může přeci napsat kdo chce. Já jsem velký fanoušek WT a kdybych měl psát já recenzi, tak to bude samá chválá ještě před vydáním, ba dokonce před natočením. Ale když nebudu fanda (tím už je vlastně jasný, že se mi to nelíbí, protože jinak bych byl fanda) tak je přece jasný, že recenze bude více méně negativní!!! Co jsem tím chtěl napsat čím větší fanda tím lepší recenze a naopak.
Na závěr znovu zdůrazňuji, že recenzi může napsat kdokoliv ať se nám to líbí nebo nelíbí. Jo a k té Britney Spears - kdyby nedej bože dokázala a udělala stejný koncert jako WT, tak ho všichni strašně zdrbnem že je to příšerný atd, a přitom by to bylo stejný..... ale protože ji nesnášíme, tak cokoliv udělá už je předem pro nás ztracený............

Clara (08.12.2008 · 19:28)

Music:pioneer: proč píšete recenzi na Black Symphony, když se Vám nelíbí Silent Force a The heart of everything (pokud jste tedy těmi CD, co se Vám nelíbí, myslel tato dvě, možná je to celá diskografie, už se v tom nevyznám...)? Bože snad jste nečekal že že bude hrát prim Enter a The Dance. Já se omlouvám, ale opravdu Vám nerozumím. Kupovat si (nebo dokonce stahovat z internetu?) DVD, o kterém v podstatě vím, že se mi nebude líbit, je trochu nesmyslné. A ještě větší nesmysl je psát na to recenzi.
A chtěla bych Vás poprosit, abyste mi netykal. Já Vám přeci taky netykám, nebo ano? A říkat mi děvče... to o Vás opravdu něco vypovídá.

Achjo... :o(

Music:pioneer (08.12.2008 · 12:25)

1. Ano, ty pohyby dělá vždy a už u toho vypadá jak přerostlá studentka. Třeba vysoké cylindry už se taky přestaly nosit a dnes by vypadaly blbě.
2. Intro bylo v pořádku, na úvod patří, ale já psal, že nudilo. Prostě v něm nebyla pořádná gradace, orchestr jen tak pobrukoval.V jednotlivých skladbách to jsou mnohem zajímavější výbuchy smyčců.
3. Přeji ti to
4. Tak sorry, ale pokud by na jakémkoli koncertu dali víc jak 2 pomalé skladby za sebou (a nešlo by přitom o depresivní doom metal), poslal bych je do prdele, i kdyby to byla moje srdcovka. Svět je krutý, že.
5. Tak jo, řekni si kdy a kde se uvidíme. To bude koncert ... :)

Sparkling Angel (06.12.2008 · 23:48)

Music:pioneer:
1) ty "Stupidný pohyby" jak jste pohyby Sharon navzval, tak ty Sharon dělá vždy, jaktože vám vadí až teď?
2) proč vám tak vadilo to inrto? Co jste čekal? Že tam Sharon hned nakluše se slovy "tady mě máte!"?
3)uznávám, u některých písních byl orechestr taky spíš trochu na škodu, ale i tak jsem si DVD užila
4)vždycky dávají při koncertech úsek s pomalejšíma písněma, co jste čekal?
5)chtěla bych vidět vás a váš koncert

Clara (04.12.2008 · 15:10)

Music:pioneer: vždyť říkám, že máte pravdu...

Já bych byla přístupnější kritice, ale seriózní kritice a ne takové, jaká je předvedena v recenzi....

Radek (04.12.2008 · 11:11)

Přístupnější kritice by jsme byli kdyby jste tomu DVD vytkl jen něco,nemusí se každému líbit všechno ale vy jste to DVD uplně zhodil jako by to byl nějakej brak.Od člověka kterej je poslouchá nebo je měl aspoň trochu rád sem takovou recenzi nečekal.
A ještě jeden dotaz,doufám že to DVD máte aspoň koupený,protože nejradši mám lidi co maj spoustu řečí nad věcí co si stáhli z netu.

Music:pioneer (03.12.2008 · 23:40)

Clara: Tak si to nalistuj znovu děvče, cituju tě znovu: "my víme, jak se věci mají a hlavně kdo má pravdu". Vidím tam sloveso "vědět", ne "myslet si".
A pokud chceš vědět, co se mi da desce nelíbí, přečti si třeba recenzi.
A proč je moje recenze tady? Třeba jsem doufal, že jste přístupnější kritice. A neboj, Withiny sám poslouchám ... i když poslední desku už fakt ne.

Clara (03.12.2008 · 20:22)

Music:pioneer: I když... máte pravdu... opravdu si myslím, že mám pravdu...na DVD jsem nenašla nic, co by mě pobouřilo a dávám mu 99,9%- kvůli již v rezenci zmíněné Sharonině nejistotě na začátku koncertu, i když ta je podle mě dost pochopitelná.
A máte další pravdu- diskuze s kritikem na stránce fanoušků opravdu nemá smyls- to jste mohl tušit už než jste sem něco napsal:-)

Jinak ten Keith se na ten koncert opravdu dobře vyfiknul:-D Co si to proboha vzal na sebe? :-D

Clara (03.12.2008 · 19:55)

Music:pioneer: Já napsala, že si MYSLÍM, že mám pravdu a že si za tím STOJÍM. :o)
Jen tak pro zajímavost, co jste čekal od fanoušků WT? Že budou kritizovat tak velkolepý koncert? Nějak tomu nerozumím.... Nevím, co Vám na tom DVD připadá tak špatné...
PS: jen aby to nevyznělo jinak, než chci aby to vyznělo- nepíšu to "hnusně"- opravdu mě to zajímá, co Vám na DVD tak vadí...
Když máte jiný hudební styl, proč chodíte na stránky fanoušků, kteří tuhle kapelu milují? Taky nechodím na stránky Britney Spears a nepíšu tam své názory...

Vložit další komentář: